Peter werd ontvoerd in Bogotá en haalde het nieuws met zijn ontsnapping

“Ik geloof dat ik zojuist een bijna-doodervaring heb gehad”, mailde Peter* aan zijn vrienden, in een mailtje met de titel “Naarste reiservaring tot nu toe, inclusief ontvoering en dreigen met een pistool”. De Nederlander was kort daarvoor ontvoerd in de Bronx, de meest beruchte wijk van de Colombiaanse hoofdstad Bogotá. Naar eigen zeggen was hij daar niet als drugstoerist, maar was hij daar terecht gekomen door in al z’n naïviteit een paar straatjes verkeerd te lopen.

Lees mijn artikel voor VICE Nederland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s